Utazás ajánló a világ egyik legszebb helyére

Francia Polinézia

       ,,Az egyik legszebb hely a világon"
   

Francia-Polinézia a Csendes-óceán déli részén a világ egyik legszebb szigeteit foglalja magába. Tahiti, Moorea és Bora-Bora méltán a legnépszerűbbek. Türkizkék lagúnák fölé épült nádtetős bungalók, kristálytiszta óceán, különleges tengeri élővilág, trópusi őserdők, hegycsúcsok, kisebb-nagyobb vízesések teszik egyedülállóvá a világ egyik legnépszerűbb nászutas úti célját. Az Európától lévő távolsága miatt érdemes hosszabb időre tervezni Francia Polinézia meglátogatását és ez alatt több szigeten is eltölteni néhány napot. Így több lehetőségünk van felfedezni az édenkerti szépségű szigetországot és a különleges polinéz kultúrát.

 

Ha Francia Polinéziát nem érdemes úgy meglátogatni, hogy csak Tahiti sziget fér bele. Tahiti sziget szép, de nem nyújt igazi polinéz élményt. Ha két sziget fér bele a programba, akkor legyen Tahiti és Bora Bora, vagy Tahiti és Moorea, ha három sziget fér bele, akkor Tahiti, Bora Bora és Huahine, vagy Tahiti, Bora Bora, Moorea.

A szigetre áprilisban, májusban és októberben érdemes látogatni. Ezekben a hónapokban kevés az eső, nincs túl meleg és alacsonyabb a páratartalom. Ugyan a június és a szeptember közötti időszakban is jók az időjárási viszonyok, viszont ilyenkor van a turista főszezon, a hotelek tele az oda repülő járatok tele vannak.

Fontos:Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel, vízum nélkül utazhatnak Francia Polinéziára. Vízum felvételére a 90 napnál hosszabb idejű tartózkodások esetén sincs szükség.

-Számítani kell a +12 órás időeltolódásra!
-Francia Polinézián a közbiztonság jónak mondható-

Gyönyörű tengervíz és hegyóriások jellemzik a szigetet.

Néhány programötlet:
-Huahine izgalmas belső tájai, egész napok ökotúra
-Sznorkelezés a finom meleg tengervízben Bora Borán
-Kompozás Papeete és Moorea között
-Mindenképp ajánlatos ellátogatni Bora Borán a Matire Beachre

 

A sziget minden korosztály számára ajánlatos!

 

Infóvonal

+36 30 474 08 68

Nyitva tartás

H-P:8:30 - 17:00
SZ:8:30 - 12:30
V:Zárva

Iratkozzon fel a Dunatours hírlevelére! Értesüljön időben a legfrissebb utazási akciókról és érdekes hírekről!

A Dunatours munkatársai több mint 30 évnyi utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait

Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Dunatours saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@dunatours.com elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!