Rólunk

Működésünket az 1957-ben alapított Pest Megyei Idegenforgalmi Hivatal részeként kezdtük meg. A Hivatal 1976-ban megalkotta a Dunatours brandet melyet azóta is büszkén viselünk és amelynek égisze alatt tevékenyen hozzájárultunk a hazai turizmus alapjainak lefektetéséhez. Bár 1990-ben kereskedelmi társasággá alakultunk, városunk legrégebbi utazási irodájaként kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkezünk az utazásokkal kapcsolatos minőségi szolgáltatások terén.
Munkánk során minden részletre odafigyelve, az igényeket és lehetőségeket összehangolva, tudásunkat és kapcsolatainkat kiaknázva biztosítjuk mind egyéni mind pedig vállalati ügyfeleinknek a kényelemes és biztonságos utazást.


Utazások szervezése és közvetítése

Az egész világra kiterjedő utazási kínálatunkat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkat, a saját szervezésű útjainkból valamint a több tucat partnerünk kínálatából, vállogatva állítjuk össze. Nemcsak segítünk utasainknak megtalálni a leginkább megfelelő utazást illetve szolgáltatást hanem lehetőségeinket és kapcsolatainkat felhasználva biztosítjuk, hogy mindig a legjobb ellátásban részesüljenek..


Missziónk

Látni, felfedezni, megismerni! Legyen utazni vágyó vagy muszájból utazó, fiatal vagy idősebb, párban, családban vagy egyedül utazó illetve üzleti túrázó, mi mindenkinek biztosítjuk a lehetőséget, hogy ne csak lássa a világot ahová utazik hanem fel is fedezhesse és amennyire csak szeretné meg is ismerhesse azt!

A múlt tapasztalatából építkező szakértelmet és tudást a jelenen túlmutató gondolkodással, rengeteg energiával és a jövő technológiájával párosítottuk mindazért, hogy minden ügyfelünknek egyszerű, átlátható de minden részletre kiterjedő szervezésben és kényelmes utazásban legyen része!


Víziónk

Nem kiríni akarunk a tömegből, hanem lerázni azt magunkról! Nem egyedi szolgáltatásokat vagy utazásokat szeretnénk nyújtani hanem különlegeseket!

Mindenkinek.Minden körülmények között! 

Infóvonal

+36 30 474 08 68

Nyitva tartás

H-P:8:30 - 17:00
SZ:8:30 - 12:30
V:Zárva

Iratkozzon fel a Dunatours hírlevelére! Értesüljön időben a legfrissebb utazási akciókról és érdekes hírekről!

A Dunatours munkatársai több mint 30 évnyi utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait

Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Dunatours saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@dunatours.com elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!