Baltikum, Szentpétervár repülővel

Ft-tól/fő 249.500
Időpont: 2021.09.05 - 09.11
Legjobb ár: 249.500 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2021.09.05 - 09.11
További árak és időpontok

Tartson velünk a Baltikum, Szentpétervár repülővel utazásra! A kiutazás repülővel történik. Az utazás időtartama 7 nap / 6 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 249.500 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Körutazás, Városlátogatás
Kiutazás:Repülő
Turnusok: 7 nap / 6 éjszaka
Kívánságlistára teszem

Leírás:

?  Szentpétervár helyi magyar idegenvezetővel
?  Mindhárom balti főváros megtekintése
?  Legszebb Szentpétervár környéki kastélyok
?  Csatlakozás magyar buszos csoporthoz

"Szentpétervár egyszerűen egy CSODA. Akárhányszor megyek vissza, minden alkalommal ámulatba ejt. Mesés épületek, egyedi hangulat, magával ragadó kultúra."
Márk László - Az orosz turizmus szakértője

Program:

1. NAP: BUDAPEST - VILNIUS

Reggel egyénileg becsekkolás és átszállással repülés Vilniusba. Kora délutáni megérkezés után az irodánk által szervezett transz­ferrel utazás a szállodába. Szobafoglalás, majd szabadprogram a buszos csoport érkezéséig. A szállás belvárosi, a központ rövid sétával könnyen elérhető. A közös városnézés előtt a szállodában csatlakozhatnak a magyar csoporthoz. (Forgalom függvényében, a kora esti órákban érkezik ez a buszos csoport Vilniusba.) A han­gulatos óvárosban megcsodáljuk többek közt a gótikus Szent Anna-templomot, mely kívülről sokkal látványosabb, mint belül. A város központi terén áll a katedrális, melynek homlokzata klasszicista stílusú, de az alapok a XIV. századból valóak. Védőszentje a magyar Szent László, akinek kápolnája is van a templomban. Itt tartották a litván nagyfejedelmek beiktatását is. Ezt követően lefényképezhetjük a mellette látható harangtornyot és a mögötte található Gediminas-tornyot. Szállás Vilniusban.

2. NAP: VILNIUS - RIGA

Reggeli után, amennyiben valami még kimaradt az előző napi vilniusi városnézésből, akkor azt még indulás előtt megtekint­jük. Ezt követően Lettországba utazunk. A Balti-tengerhez tartozó Rigai-öböl partján lévő festői fővárosban városnézés. A régi kereskedővárost, a most 1 millió lakosú Rigát a Hanza időkben városfal védte. Megtekintjük többek közt a lőportor­nyot és a XIII. században épült dómot. A Szent Péter-templom 123 m magas toronnyal rendelkezik. Ez a legmagasabb épü­let a fővárosban. A Fekete Fejek Háza, mely az ország legna­gyobb céhháza, különösen szép homlokzattal rendelkezik. Sok látványos középkori emléket tekintünk meg, miközben sétá­lunk a zegzugos óvárosi utcákon. A délután második felében szabadprogram vagy múzeumlátogatási lehetőség. Szállás Rigában.

3. NAP: RIGA - SZENTPÉTERVÁR

Korán reggel indulunk tovább Oroszországba, Szentpétervárra. A határátlépések időtartamának függvényében alakul az esti sétalehetőség az orosz metropoliszban. Szállás Szentpéterváron.

4. NAP: SZENTPÉTERVÁR - CARSZKOJE SZELO

Reggel kezdjük az oroszországi programunkat. Buszos város­nézés (helyi, magyar nyelvű idegenvezetővel) a Néva-parti gyöngyszemben, Szentpéterváron. A város alig több mint 300 éves. Ízelítőként a látnivalókból: Péter Pál erőd és székes­egyház, Admiralitás épülete, Néva-parti paloták, Nagy Péter lovasszobor. Délután fakultatív program keretében Carszkoje Szeloba megyünk, mely 200 éven keresztül a cárok nyaralója volt. Mesés a barokk stílusú Katalin-palota, világhírű a felújí­tott Borostyánterem és a Trónterem. Itt is lesz magyar nyelvű vezetés. Garantált fakultatív program: Carszkoje Szelo megtekintése belépővel: 22.000,- Ft Estére érkezünk vissza Szentpétervárra, szállásunkra.

5. NAP: SZENTPÉTERVÁR - PETRODVOREC

Délelőtt folytatjuk a városnézést. Belvárosi látnivalók megte­kintése, többek közt a Palota téren látható Téli Palota. Ebben található a híres Ermitázs Múzeum. Ezt is magyar nyelvű veze­téssel tudjuk megtekinteni. Délután fakultatív program kere­tében a csodaszép régi cári kastélyt, az orosz Versailles-t, Petrodvorecet és annak gondozott parkját, szökőkútjait keres­sük fel. I. Péter alakította ki a palotát és a nagyon hangula­tos díszparkot. Megtekintjük a palota belsőt és sétálunk a csodaszép parkban. Látjuk azt a pompát, amely a cári csa­lád életét körbe ölelte. Garantált Petrodvorec fakultatív kirán­dulás belépővel: 20.000,- Ft Kora délután érkezünk vissza Szentpétervárra, ahol folytatjuk a városnézést (Kazányi-székesegyház, Művészetek tere, Nyevszkij Proszpekt a híres főutca), majd szabadprogram. Aki nem szeretne jönni a fakultatív programokra, annak önálló séta Szentpéterváron. A fakultatív programokra a helyszínen nem tudunk jelentke­zést elfogadni, mert a belépőket előre meg kell rendelnünk. Az oroszországi tartózkodás során a nyitvatartások függvényé­ben a programok sorrendje változhat.

6. NAP: SZENTPÉTERVÁR - TALLINN

Délelőtt először Nagy Péter házát majd az Auróra cirkálót tudjuk lefényképezni a Néva-parton. Ezt követően megnézzük a Véren megváltó Székesegyházat, melynek sokszínű hagymakupolái meseszépek. Közelében ajándék- és emléktárgy vásárlási lehetőség. Szentpétervári programunkat az Izsák-székesegyház megtekintésével fejezzük be. Kora délután hagyjuk el a várost és Észtország felé indulunk. Szállás Tallinnban.

7. NAP: TALLINN - BUDAPEST

Délelőtt városnézés az észt fővárosban, Tallinnban. A várost a Hanza időkben várfal védte, melyből a mai napig maradtak fenn tornyok, várfalak, körbástyák. A hangulatos óvárosban sétálunk, ahol éttermek, emléktárgyak is utalnak a gazdag Hansa időkre. A szépen renovált épületek mellett megtekintjük a Nyevszkij-székesegyházat, a városházát és több régi céhházat is. Láthatjuk, milyen finoman elegáns város Tallinn. Kora délután transzfer a reptérre és varsói átszállással egyénileg hazautaznak repülős utasaink. A Liszt Ferenc Repülőtérre érkezés az esti órákban.

Oroszországba vízum szükséges. Igény esetén a vízumot irodánk intézi. Ebben az esetben, már jelentkezéskor kérjük az útlevél fénymásolatát. Az útlevélnek a hazaérkezéstől min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie!                                                 


Szállás: 3 csillagos szálloda

Ellátás: Reggeli + fakultatív vacsora

Közlekedés: Repülővel

x Baltikum, Szentpétervár repülővel

Baltikum, Szentpétervár repülővel utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5


Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Felárak*:
 1. Carszkoje Szelo (belépővel) 22.000 Ft fő
 2. Egyágyas szoba felára 86.000 Ft fő
 3. Ermitázs belépőjegy (helyszínen fizetendő) 25 EUR 0 Ft fő
 4. Fakultatív vacsora 48.000 Ft fő
 5. Reptérközeli parkolás - INGYENES 0 Ft fő
 6. Reptérközeli szállás - 1 ágyas szobában (/fő) 20.000 Ft fő
 7. Reptérközeli szállás - 2 ágyas szobában (/fő) 12.500 Ft fő
 8. Repülőjegy (illetékkel és csomagdíjjal) 110.000 Ft fő
 9. Utasbiztosítás - Prémium 8.400 Ft fő
 10. Utasbiztosítás - Standard 5.600 Ft fő
 11. Vízumdíj + ügyintézés 15.000 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 123683
Foglalás ↑

Infóvonal

+36 30 474 08 68

Nyitva tartás

H-P:8:30 - 17:00
SZ:8:30 - 12:30
V:Zárva

Iratkozzon fel a Dunatours hírlevelére! Értesüljön időben a legfrissebb utazási akciókról és érdekes hírekről!

A Dunatours munkatársai több mint 30 évnyi utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait

Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Dunatours saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@dunatours.com elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Baltikum, Szentpétervár repülővel

Baltikum, Szentpétervár repülővel

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 123683

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Baltikum, Szentpétervár repülővel

Baltikum, Szentpétervár repülővel

Oroszország, Szentpétervár

Útazonosító: 123683

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!