Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal

Ft-tól/fő 115.000
Időpont: 2020.12.30 - 01.02
Legjobb ár: 115.000 Ft/fő-től Utazás időpontja: 2020.12.30 - 01.02
További árak és időpontok

Tartson velünk a Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal utazásra! A kiutazás busszal történik, reggelis ellátással. Az utazás időtartama 4 nap / 3 éjszaka. Az utazás legjobb alapára 115.000 Ft/fő.

Utazás alapadatai
Út típusa:Városlátogatás
Kiutazás:Busz
Ellátás:reggeli
Turnusok: 4 nap / 3 éjszaka
Kívánságlistára teszem

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged – Budapest – Pannonhalma – Bécsújhely (Wiener Neustadt) – Baden bei Wien – Grinzing – Bécs (360 km)

Kora reggeli indulást követően Budapesten át érkezünk a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. Az ezeréves épületben tekintjük meg a bazilikát, az altemplomot, a kerengőt, az ebédlőt és a 400 ezer darabos könyvtárát. A bazilika előtti teraszról intünk búcsút a Kisalföldnek és utunkat folytatva Bécsújhelyre (Wiener Neustadt) érkezünk. A magyar történelemben is jelentős városban teszünk egy sétát, megnézzük a várat (kívülről), a Mária-templomot és Főterét. Visszaszállva az autóbuszra Baden bei Wienben időzünk. Sétálunk a belvárosában: főtér a császári házzal és a Szentháromság szoborral, Jubileumi Városi Színház, sétálóutca a hangulatos polgári házakkal, üzletekkel, a Casino (Közép- Európa legnagyobb kaszinója). Kora estére az osztrák főváros közeli Grinzing-be látogatunk, ahol évközben vendégcsalogató borozók és kiskocsmák egész sora található, melynek varázslatos hangulatát utcáin sétálva érezhetjük. Szállásunk és fakultatív vacsoránk Bécsben lesz.

2. nap: A Wachau vidékén utazunk: Klosterneuburg – Krems – Göttweig apátság – szilveszter Bécsben (170 km)

Az óév utolsó reggelije után a Duna mentén folytatjuk utunkat. Elsőként Bécs kapujába, a klosterneuburgi apátsághoz érkezünk, ahol minden második évben márciusban rendezik meg Európa egyik legpompásabb orchidea kiállítását. A 900 éves apátság Ausztria egyik legrégebbi Ágoston-rendi kolostora és egyben legfontosabb kulturális központja. Az eredetileg gótikus stílusban épült kolostort később barokk stílusban építették át, melyet kívülről tekintünk meg. Ausztria legvonzóbb területén, a világörökség részét képező Wachau vidékén kalandozunk tovább. A Dunának ez a szakasza az osztrák kultúra bölcsője és páratlan műemlékei révén Ausztria legvonzóbb területe. A Wachau vidéken festői fekvésű, nagy múltú vidék falvaiban, váraiban Ausztria ősi múltja ölt testet. Kremsbe, e kedves kisvárosba érkezve rövid városnézést tartunk, sétálunk főutcáján. A kremsi óváros szinte minden háza műemlék, melyek példásan karbantartott állapotban vannak. A Duna túlpartján a hegytetőről vigyázó barokk stílusban épült bencés rendi Göttweig Apátságot látogatjuk meg. Visszatérünk a Bécsbe, és a szállodánkban megpihenünk. A vacsorát követően a belvárosba igyekszünk, hogy részesei legyünk egy fergeteges hangulatú parádénak. Az újév alkalmából egész Bécs vidám ünneplés és tánc színtere lesz. A legnagyobb különlegesség az óvárosi szilveszteri ösvény, ahol mi magunk is „eltévedhetünk”. Szilveszterkor a bécsi utcákon éppúgy helye van az ünneplésnek és a jókedvnek, mint egy gála vacsorán vagy ünnepélyes bálon vagy bárhol egy nagyvilági utcabálon. Az óév utolsó napján a bécsi óváros egy óriási parti helyszínévé válik. Bécs belvárosában rendezett szilveszteri ösvény mentén tucatnyi vendéglátó szolgál fel puncsot és kulináris finomságokat. Számos állomáson showműsor, keringő, operett, rock- és popzene, DJ szolgáltatta zene és slágerzene biztosítja a szórakozást. A Bécsi Állami Operaházban a jól bevált hagyomány szerint Johann Strauss műveit játsszák, az előadást pedig szabadtéren is élőben vetítik. A Grábenen bécsi tánciskolák keringő-villámtanfolyamokat kínálnak és varázslatos szabadtéri bálteremmé alakítják a sétáló utcát. A Rathausplatzon és a Práterben hatalmas tűzijáték köszönti az éjfélt.

3. nap: Bécsi Filharmonikusok újévi koncertje majd wellness pihenés a Therme Wien-ben

Kései reggelinket kényelmesen elfogyasztva a Bécsi Filharmonikusok minden évben megrendezett újévi koncertjét tekintjük meg. A koncertet az egész világ figyelemmel kíséri, és együtt ünnepli az új év első napját.A koncertet a bécsi Musikverein Aranytermében rendezik meg. A világ valószínűleg leghíresebb koncertjét több mint 90 országban közvetítik televízión, milliós közönség számára. Ahhoz, hogy a koncerten Bécsben élőben jelen lehessünk, egy kis szerencsére van szükség, mert a jegyeket a hatalmas érdeklődés miatt kisorsolják. Sajnos miután erre nem sok lehetőségünk adódik, két lehetőségünk is van arra, hogy Bécsben az újévi koncertet szabadtéren, élőben és ingyenesen hallgassuk meg: a Rathausplatzon megrendezett újévi ünnepségen, valamint a Bécsi Állami Operaház előtt az Oper live am Platz (élő operaközvetítések a téren) keretében. A koncertet követően szabadidő a városban, vagy tartson velünk egy kényeztető pihenésre a délután folyamán: Bécs legnagyobb wellness fürdőjében, a Therme Wien kényeztető szolgáltatásaiban „veszünk el”, ahol medencék, szaunák, gőzkabin, pihentető relax terápiás lehetőségek között töltheti el a délutánt! Aki nem kíván részt venni a fürdőprogramon, részükre fakultatív programot ajánlunk a délutánra: Schönbrunnba, a Habsburgok világhírű kastélyába kirándulunk, megtekintve az uralkodó család életének színhelyeit, a kastély termeit és kertjét (egyes alkotások téliesítve vannak) idegenvezetőnk kíséretében.

4. nap: Bécsi séták és Bécs madártávlatból – Budapest – Szeged

Reggelit követően autóbuszos városnézés a császárvárosban: Ring híres épületei, Opera, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Parlament és a városháza. Gyalogos sétánk során elsőként egy csésze igazi bécsi fekete kávé elfogyasztásával kezdünk, amit akár saját magunk is elkészíthetünk Bécs egyik ismert kávézó múzeumában! Ismerkedünk a kávékészítés rejtelmeivel, melynek végén elfogyaszthatunk egy kellemes bécsi feketét. Koffeinnel felvértezve látogatunk el a Kärtner Strasséra, a Szent István Dómhoz, sétálunk a híres Grabenen, megismerkedünk Hundertwasser különleges, meglepő stílusú épületével. Szabadidő a városban, majd az osztrák főváros fölé emelkedünk! Csupán 35 másodperc és a 150 méter magasban lévő Donauturm, a Duna-torony étteremében találjuk magunkat. Kivételesen szép innen a kilátás, napsütéses, jó időben Magyarországig ellátni ahol alattunk az egész város. Megpihenünk, élvezzük a panorámát és búcsút intünk Bécsnek. A délutáni órákban búcsúzunk az osztrák fővárostól és élményekkel tele hazafelé indulunk. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az esti órákban, majd tovább utazás Szegedre.

x Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal
 

Árak és felárak (1 főre) 2020.12.30-2021.01.02.

 

A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa


Részvételi díj: 115.000 Ft 
1 ágyas felár: 49.500 Ft
Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 3 éjszaka belvárosi egyszerű, modern szálloda 2 ágyas tus/wc-s szobákban 
Ellátás: 3x reggeli 
3x vacsora felár: 25.200 Ft
BBP biztosítás: 2.280 Ft
CL Plus biztosítás: 5.400 Ft
Fakultatív programok (15 főtől): 
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
Schönnbrunni kastély: 9.500 Ft 
Therme Wien termálfürdő belépőjegy: 22,50 EUR-tól
Belépők és jegyek tájékoztató árai:  40 EUR + 2800 Ft 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek:  5 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 5.500 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 3x reggelit

- alap program szerinti programokat és városnézéseket

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 3x vacsora felárat

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal utazás foglalás

1

Válaszd ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Lefoglalom
5
5 
\n

Árak és felárak (1 főre) 2020.12.30-2021.01.02.

\n

 

\n

A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa

\n
\n
Részvételi díj: 115.000 Ft 
\n
1 ágyas felár: 49.500 Ft
Utazás: autóbusszal 
\n
Elhelyezés: 3 éjszaka belvárosi egyszerű, modern szálloda 2 ágyas tus/wc-s szobákban 
\n
Ellátás: 3x reggeli 
3x vacsora felár: 25.200 Ft
\n
BBP biztosítás: 2.280 Ft
\n
CL Plus biztosítás: 7.200 Ft
\n
Fakultatív programok (15 főtől): 
\n
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
\n
Schönnbrunni kastély: 9.500 Ft 
\n
Therme Wien termálfürdő belépőjegy: 22,50 EUR-tól
\n
Belépők és jegyek tájékoztató árai:  40 EUR + 2800 Ft 
\n
Egyéb helyszínen fizetendő költségek:  5 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)
\n

\n
\n

Minimális létszám: 35 fő

\n

Az előzetesen meghírdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

\n

25-34 fő esetén: 5.500 Ft/fő

\n

Ezen \"létszám felár\" az előzetesen meghírdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett \"létszám felár\" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!

\n
\n

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

\n
\n

A részvételi díj tartalmazza:

\n

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

\n

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

\n

- 3x reggelit

\n

- alap program szerinti programokat és városnézéseket

\n

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

\n

- útlemondás biztosítást

\n

 

\n

A részvételi díj nem tartalmazza:

\n

- 3x vacsora felárat

\n

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

\n

- fakultatív programon való részvételt

\n

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

\n

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

\n

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

\n

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

\n

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

\n

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

\n

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

\n

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

\n

Utazás busszal
Közlekedés
Szállás
Ellátás megadott szerint
Idegenvezető
Útlemondási biztosítás
Utasbiztosítás
Fakultatív programok

Felárak*:
  1. 1 ágyas felár 49.500 Ft fő
  2. 3x vacsora felár 25.200 Ft fő
  3. BBP Biztosítás 2.280 Ft fő
  4. Cl PLUS biztosítás* 5.400 Ft fő
  5. Repülőtéri parkolás (Budapest) 0 Ft fő
  6. Transzfer 0 Ft fő* A választható szolgáltatások indulási időpontonként eltérőek lehetnek.
Utazás azonosítója: 132608
Foglalás ↑

Infóvonal

+36 30 474 08 68

Nyitva tartás

H-P:8:30 - 17:00
SZ:8:30 - 12:30
V:Zárva

Iratkozzon fel a Dunatours hírlevelére! Értesüljön időben a legfrissebb utazási akciókról és érdekes hírekről!

A Dunatours munkatársai több mint 30 évnyi utazási irodai tapasztalattal teljesítik az utazni vágyók álmait

Hírlevél feliratkozás

Hibás vagy hiányzó adat!

Hibás vagy hiányzó adat!

Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Dunatours saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a marketing@dunatours.com elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

A megadott email címet regisztráltuk! Kérjük, ellenőrizd email fiókodat, a hírlevél feliratkozást aktiválnod kell!
Küldés e-mailben
Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal

Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal

Ausztria, Bécs

Útazonosító: 132608

Az utazás oldalának hivatkozását továbbítottuk a megadott email címre! Köszönjük, hogy használtad szolgáltatásunkat!
Ajánlatkérés
Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal

Szilveszter Bécsben - Bécsi Filmharmonikusokkal

Ausztria, Bécs

Útazonosító: 132608

Az ajánlatkérésedet továbbította a rendszer kollégáinkhoz!